“Sporten en Lex gaan eigenlijk niet samen. Maar toen ik last kreeg van mijn rug moest het eigenlijk wel. Ik heb namelijk Scoliose. En om mijn rug te ontlasten ben ik gaan sporten bij Frank. In het begin zag ik er erg tegenop. Maar het valt me alles mee. Tegenwoordig sport ik één keer in de week en heb ik een stuk minder last van mijn rug. Frank zorgt voor een goed trainingsschema dat past bij wat ik kan en wat ik moet doen voor mijn rug. En het is nog leuk en gezellig ook!”

– Lex van Hees

Lex van Hees

“Ik sport nu 3 maanden bij Frank en ben zeer te spreken over zijn kwaliteiten als personal trainer! Voedingspatronen, creativiteit in sportvormen en enthousiasmeren zijn gesneden koek voor Frank. Een echte aanrader voor zowel korte als lange termijn doelstellingen met betrekking tot gezondheid, spiermassa en niet onbelangrijk gezelligheid in combinatie met sport!”

– Niek

Niek Prime

“Na een uurtje personal training met Frank heb ik mega veel energie. Ik vind het heel moeilijk om de motivatie te vinden om naar de sportschool te gaan. Vooral omdat ik niet weet wat ik moet doen of wat goed voor mij is.

Sinds een jaar personal training bij PRIME PT en mijn conditie en lichaamskracht is met sprongen vooruit gegaan. Elke keer merk ik weer verbetering! Frank voert de training op als dat nodig is. En om de 12 weken krijg ik een ander schema. Op deze manier blijft het afwisselend.

Frank kijkt ook met mij naar mijn voeding. En geeft mij handige tips. Ik ben sterker, fitter, strakker en energieker. En ik ga er zeker nog lang mee door!”

– Laura

Laura

“Eigenlijk heb ik een hekel aan sporten, maar Frank heeft mij echt over een drempel geholpen. Nu vind ik het oprecht leuk om de personal training te doen. Ik ben in m’n eentje begonnen, maar inmiddels sporten mijn vriend en ik samen met Frank in een DUO-training. Met een schema waarbij we allebei op ons eigen niveau bezig zijn en ook oefeningen samen doen. Heerlijk een uur met z’n tweeën elke week, in ons drukke leven! Ik zou het iedereen aanraden, zo’n DUO-training. Gezellig samen is het ook nog eens veel beter vol te houden.”

– Dave en Rosa

Rosa en Dave

“Vanwege mijn werk waarbij ik steeds meer vergader en achter mijn bureau zit. Kom ik dus te weinig aan beweging toe samen met Frank en de fysiotherapeut werken we nu een aantal maanden aan mijn algehele gezondheid en mijn lichte rugklachten. Ik ben hierdoor afgevallen, mijzelf meer bewust van mijn houding en eetpatroon en voel mij weer een stuk fitter. Door elke keer de trainingsthema’s aan te passen blijft het ook leuk en afwisselend. Goede gezondheid brengt ook minder ziek zijn met zich mee en je zit gewoon beter in je vel.”

– Boris van der Horst

Lex van Hees

“Nadat ik twee kinderen kreeg, werd het tijd weer aan mijn lichaam te gaan werken. Mijn doel was om in zes maanden 15 kg kwijt te raken, meer energie te krijgen en me fitter te voelen. Ik ben erg tevreden over de trainingen en begeleiding van Prime PT. Frank is resultaatgericht en past de training op je persoonlijke wensen en doel aan. De trainingen zijn leuk, maar ook hard werken op een super locatie en ga altijd met een voldaan gevoel weg!

Omdat Frank ook advies geeft over voeding en dit in de gaten blijft houden, is dit de combinatie om mijn levensstijl aan te passen en door te blijven zetten! Het is voor mij de stok achter de deur die ik echt nodig heb…”

– Stephanie Baans

Stephanie

“Met als doelstelling om algemeen fitter te worden startte ik met mijn training bij Frank. Erg ambitieus begonnen en dacht dat mijn gesteldheid redelijk was maar niets was minder waar. De eerste trainingen waren enorm zwaar en gingen soms over het randje.

Maar snel voelde ik me fitter en merkte ik dat de oefening makkelijker gingen ondanks de training intensiever werd. Door het variërend programma is het iedere keer aanpoten maar heb ik altijd een voldaan gevoel als ik weg ga. Frank brengt alles rustig en heeft veel geduld. Hij zorgt ervoor dat je gedoseerd je oefeningen doet maar het maximale geeft. Ik ben erg blij met de behaalde resultaten en ga zeker verder met de trainingen.

Bedankt Frank!”

– Valerie

Valerie

“In oktober 2015 ben ik begonnen met personal training van Frank bij PRIME PT. Ik was vijf weken eerder begonnen met paaldansen en ik merkte dat ik heel veel spierkracht tekort kwam voor deze sport, vooral in mijn armen. En omdat ik mezelf maar moeilijk naar de sportschool kon slepen, zocht ik een effectieve stok achter de deur. En dat is gelukt. In de persoon van Frank.

PRIME Personal Training Tilburg Hij heeft op basis van mijn doel om meer spierkracht te krijgen en dan vooral in mijn armen steeds een trainingsschema opgesteld om mijn doel te behalen. Inmiddels ben ik een half jaar verder en kan ik zeggen dat ik spierballen heb gekweekt. Eén keer per week heb ik training van Frank met om de zoveel tijd een nieuw schema.

Ik vind Frank aan het begin van de training altijd een aardige vent. Rustig, legt alles goed uit en zorgt dat je aan de slag kunt blijven. Tijdens de training vervloek ik hem omdat hij me pusht door te gaan terwijl ik het liefst languit op de grond zou gaan liggen en na de training ben ik weer erg blij met hem omdat ik weer een training heb af kunnen ronden waarbij ik altijd meer kon dan ik van tevoren van mezelf dacht.

In cijfers heb ik 2% meer spiermassa en 2% minder vet maar het belangrijkste vind ik dat ik veel meer kracht heb in mijn armen zodat het paaldansen inmiddels ook stukken beter gaat. En dat was mijn doel. Personal training is een investering maar ik kan het iedereen aanraden!”

– Yvonne

“After I moved to The Netherlands, I’ve have had difficulties finding good place for training with good, dedicated trainer. Usually they have good stories until you are still thinking to join them. After you sign the contract they just don’t care anymore. Look like trainers now a day’s become more sales guys than trainers. Anyway, after months of searching I bumped into Frank.

Since I was training all my life I knew what I want from the trainer and Frank was fitting that profile. He is persistent and encouraging. His enthusiasm was contagious and he made me look forward to coming to every training.

The workouts with him are well planned, efficient and effective. Frank keep me focused and motivated. Our sessions are never boring and I really enjoy working with him because you could see the difference.

I would definitely recommend him to anyone who wants to see real, measurable results.”

– Tanja